۱۳۹۹ دی ۳, چهارشنبه

طرز تهیه دسر باواریا شکلاتی

 

طرز تهیه دسر باواریا شکلاتی

طرز تهیه دسر باواریا شکلاتی خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله
دستور تهیه دسر باواریا شکلاتی

دسر باواریا نوعی دسر و کرم فرانسوی خوشمزه و معروف مجلسی می باشد و شما می توانید این دسر را در انواع طعم های وانیلی، شکلاتی, توت فرنگی و ... درست کنید.

طرز تهیه دسر باواریا بسیار ساده است و مواد اولیه آن را به آسانی می توانید تهیه کنید. در ادامه با این آموزش آشپزی ساده کرم باواریا با بارونک همراه باشید.


مواد لازم دسر باواریا شکلاتی
شیر  1 لیتر
خامه  200 گرم
زرده تخم مرغ  3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو 4 قاشق سالادخوری
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه دسر باواریا شکلاتی

1. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود.

2. در یک کاسه دیگر زرده ها + وانیل + شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کشدار شود. حالا شیر گرم را به تدریج به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم تا یکدست شود.

3. در ادامه مخلوط شیر و زرده را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس پودر کاکائو را اضافه و دوباره هم می زنیم.

4. پودر ژلاتین را در کمی آب حل می کنیم و روی بخار کتری آب بن ماری می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.

5. حالا خامه را در یک ظرف مناسب می ریزیم و از مواد آماده شده بالا کم کم به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

6. سپس قالب را کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده را داخل قالب می ریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر به اصطلاح ببندد. امیدواریم از خوردن این دسر و کرم باواریای شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر