طرز تهیه دسر باواریا شکلاتی
دسر باواریا نوعی دسر و کرم فرانسوی خوشمزه و معروف مجلسی می باشد و شما می توانید این دسر را در انواع طعم های وانیلی، شکلاتی, توت فرنگی و ... درست کنید.
طرز تهیه دسر باواریا بسیار ساده است و مواد اولیه آن را به آسانی می توانید تهیه کنید. در ادامه با این آموزش آشپزی ساده کرم باواریا با بارونک همراه باشید.
مواد لازم دسر باواریا شکلاتی | |
---|---|
شیر | 1 لیتر |
خامه | 200 گرم |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | یک و نیم پیمانه |
پودر کاکائو | 4 قاشق سالادخوری |
پودر ژلاتین | 4 قاشق غذاخوری |
1. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود.
2. در یک کاسه دیگر زرده ها + وانیل + شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کشدار شود. حالا شیر گرم را به تدریج به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم تا یکدست شود.
3. در ادامه مخلوط شیر و زرده را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس پودر کاکائو را اضافه و دوباره هم می زنیم.
4. پودر ژلاتین را در کمی آب حل می کنیم و روی بخار کتری آب بن ماری می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.
5. حالا خامه را در یک ظرف مناسب می ریزیم و از مواد آماده شده بالا کم کم به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.
6. سپس قالب را کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده را داخل قالب می ریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر به اصطلاح ببندد. امیدواریم از خوردن این دسر و کرم باواریای شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر