دستور پخت شیرینی پفکی کنجدی مرحله به مرحله
شیرینی های پفکی از جمله شیرینی های
خوشمزه و پرطرفدار در کشور ما می باشد و بسیاری از خانواده های ایرانی برای
سفره های هفت سین خود از این نوع شیرینی ها استفاده می کنند.
شیرینی ها پفکی انواع مختلفی دارند. برای مثال شیرینی پفکی گردویی، شیرینی پفکی کنجدی، شیرینی پفکی نارگیلی و ...
به هر حال اگر تمایل دارید شیرینی پفکی کنجدی درست کنید با استفاده از این آموزش شیرینی پزی در خانه، به آسانی می توانید شیرینی پفکی را به صورت خوشمزه و مجلسی درست کنید.
تارت نارگیلی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در ایران می باشد و این شیرینی ...
مواد لازم شیرینی پفکی کنجدی | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 6 عدد |
پودر قند | 180 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
کنجد | 225 گرم |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
روغن مایع | نصف قاشق غذاخوری |
خلال پسته برای تزیین | به میزان دلخواه |
مراحل تهیه شیرینی پفکی کنجدی
1. برای درست کردن شیرینی پفکی کنجدی
در منزل، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. برای این
کار می توانید بطری نوشابه را با دست فشار دهید تا هوای داخل آن تخلیه شود.
سپس بطری را جلوی زرده تخم مرغ بگیرید و دست خود را به سرعت بردارید تا
زرده تخم مرغ وارد بطری شود.
2. برای شروع در یک ظرف مناسب زرده و
وانیل را با استفاده از همزن هم می زنیم. سپس پودر قند را اضافه می کنیم و
دوباره هم می زنیم تا مواد مان کاملا کشدار و سفید شود.
3. سپس کنجد را اضافه می کنیم و این بار
با قاشق چند باری هم می زنیم تا کنجد داخل مایه شیرینی پخش شود. حالا مایه
شیرینی ما آماده پخت است.
4. برای این کار کف سینی فر کاغذ روغنی می
اندازیم و با استفاده از دو قاشق چایخوری مقداری از مواد را برمی داریم و
توی سینی فر با فاصله کنار هم می ریزیم. یا اینکه مواد را درون قیف بدون
ماسوره بریزید. توجه داشته باشید حتما فاصله بین شیرینی ها را حفظ کنید چون
حجم شیرینی ها بعد از پخت بیشتر می شود.
5. در انتها روی شیرینی ها را با خلال
پسته تزیین می کنیم و بعد سینی را داخل فر از قبل گرم شده و با دمای 170
درجه سانتی گراد به مدت 7 تا 10 می گذاریم تا شیرینی ها بپزند. برای گرم
کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
6. بعد از اینکه شیرینی ها به خوبی پختند،
آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از خنک شدن سرو می کنیم. امیدواریم
از خوردن این شیرینی های پفکی کنجدی لذت ببرید.
بامیه و زولبیا از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار خوشمزه ...
نکات پخت شیرینی پفکی کنجدی
اندازه کنجد
توجه داشته باشید اگر برای شیرینی کنجد
بیشتری استفاده کنید در این صورت شیرینی پفکی می کند و تو خالی تر می شود.
همچنین اگر کمتر استفاده کنید روی شیرینی صاف تر می شود و کمتر پف می کند.
منبع : شیرینی پفکی کنجدی
مطالب مرتبط :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر