مواد لازم کیک قاشقی 18 عدد | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 لیوان سر پر |
شیر | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | مقدار کمی |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
1. برای درست کردن کیک قاشقی در منزل ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را می زنیم تا از لختگی دربیاد. بعد شکر و وانیل را اضافه می کنیم و دوباره با همزن دستی خوب هم می زنیم.
2. حالا شیر را اضافه و مجددا هم می زنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه و هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست آید.
3. در صورتی که می خواهید کیک قاشقی زعفرانی درست کنید در این مرحله می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران هم اضافه کنید.
4. پس از آماده کردن مایه کیک هم اکنون نوبت پخت است. برای این کار مقداری روغن داخل ماهیتابه می ریزیم و خوب گرم می کنیم. سپس از مواد با قاشق بر می داریم و داخل تابه همانند کوکو می ریزیم.
5. در نهایت درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا کیک ها به طور کامل بپزند. وقتی که یک طرف کیک ها به طور کامل طلایی شد، آن ها را برمی گردنیم تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.
6. پس از پخت کیک ها را می توانید با گاناش شکلاتی تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این کیک های قاشقی خانگی و البته خوشمزه لذت ببرید.
توجه کنید برای پخت کیک قاشقی نباید عجله کنید و حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا کیک ها به طور کامل مغز پخت شوند.
در صورتی که می خواهید کیک قاشقی را بدون شیر درست کنید می توانید به جای شیر از ماست هم استفاده کنید.
همچنین ببینید :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر