۱۳۹۹ مهر ۱۴, دوشنبه

طرز تهیه کیک قاشقی بسیار خوشمزه و فوری در منزل

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک قاشقی
کیک قاشقی یک نوع کیک خوشمزه است که خیلی فوری تهیه می باشد و ما امروز در مجله هوای بارانی در بخش آموزش های آشپزی طرز تهیه و مواد لازم آن را به طور کامل آماده کرده ایم و امیدواریم شما با استفاده از این دستور آشپزی به راحتی در منزل بتوانید کیک قاشقی خوشمزه درست کنید.

مواد لازم کیک قاشقی 18 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 لیوان سر پر
شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
وانیل مقدار کمی
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
مراحل تهیه کیک قاشقی

1. برای درست کردن کیک قاشقی در منزل ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را می زنیم تا از لختگی دربیاد. بعد شکر و وانیل را اضافه می کنیم و دوباره با همزن دستی خوب هم می زنیم.

2. حالا شیر را اضافه و مجددا هم می زنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه و هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست آید.

3. در صورتی که می خواهید کیک قاشقی زعفرانی درست کنید در این مرحله می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران هم اضافه کنید.

4. پس از آماده کردن مایه کیک هم اکنون نوبت پخت است. برای این کار مقداری روغن داخل ماهیتابه می ریزیم و خوب گرم می کنیم. سپس از مواد با قاشق بر می داریم و داخل تابه همانند کوکو می ریزیم.

5. در نهایت درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا کیک ها به طور کامل بپزند. وقتی که یک طرف کیک ها به طور کامل طلایی شد، آن ها را برمی گردنیم تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

6. پس از پخت کیک ها را می توانید با گاناش شکلاتی تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این کیک های قاشقی خانگی و البته خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت کیک قاشقی

توجه کنید برای پخت کیک قاشقی نباید عجله کنید و حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا کیک ها به طور کامل مغز پخت شوند.

کیک قاشقی بدون شیر

در صورتی که می خواهید کیک قاشقی را بدون شیر درست کنید می توانید به جای شیر از ماست هم استفاده کنید.

همچنین ببینید :

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر