طرز تهیه کرم پسته به روشی خوشمزه و خانگی برای مهمانی
کرم پسته جزو دسرهای خوشمزه و مجلسی و البته نه چندان معروف می باشد و واقعا برایم جای سوال است که کرم به این خوشمزه گی و خوش طعمی چرا همانند کرم های دیگر نظیر کرم زعفرانی یا کرم شکلات اینقدر معروف نشده است. شاید یکی از دلایل اصلی آن بالا بودن قیمت پسته می باشد.
به هر حال پیشنهاد می کنم الان که فصل پوسته است حتی برای یکبار هم که شده کرم پسته را با این رسپی درست کنید و طعم و مزه عالی آن را بچشید.
در صورت تمایل با استفاده از این آموزش تهیه دسر بارونک، به تنهایی در منزل می توانید کرم پسته خوشمزه و مجلسی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کرم پسته با وب سایت بارونک همراه باشید.
مواد لازم کرم پسته | |
---|---|
شیر | سه پیمانه |
زرده ی تخم مرغ | سه عدد |
شکر | پیمانه |
خامه | ۱۰۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | دو قاشق غذا خوری |
آب | یک سوم پیمانه |
مغز پسته آسیاب شده با پوست | ۵۰ گرم |
1. برای درست کردن کرم پسته در منزل، ابتدا قالب خود را با استفاده از یک دستمال تمیز و روغن مایع کمی چرب می کنیم و بعد آن را در یخچال می گذریم.
2. برای شروع پودر ژلاتین و آب را باهم مخلوط می کنم و روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا آب شود. (روی بخاری کتری آب بگذارید – روش بن ماری)
3. حالا در یک ظرف دیگر زرده تخم مرغ را به همراه نصف شکر و با استفاده از همزن دستی هم می زنیم تا رنگش روشن شود.
4. در ادامه دو پیمانه از شیر را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. وقتی جوشید آن را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا زرده بریده نشود.
5. حالا مخلوط درست شده را روی حرارت بخار کتری آب قرار می دهیم و 6 تا 8 دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم. سپس مخلوط را از روی حرارت برمی داریم و باقی مانده شکر + پودر ژلاتین آب شده را اضافه می کنیم و خوب مواد را باهم مخلوط می کنیم. سپس یک پیمانه شیر سرد را به مخلوط اضافه و صبر می کنیم تا خنک شود.
6. در این مدت زمان در یک کاسه خامه را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کمی فرم بگیرد. سپس پسته را با خامه مخلوط می کنیم و کمی از مواد کرم آماده شده هم اضافه می کنیم تا راحت تر با کرم مخلوط شود.
7. سپس این مخلوط آماده شده را به مواد کرم خنک شده اضافه می کنیم و بعد آن را داخل قالب می ریزیم و به مدت 10 ساعت در یخچال می گذاریم تا به خوبی ببندد.
8. بعد از 10 ساعت دسر را از یخچال بیرون می آوریم و به کمک کارد کنارهای دسر را از قالب آزاد می کنیم و بعد آن را روی سینی سرو برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این کرم پسته خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر