۱۳۹۹ مهر ۱, سه‌شنبه

آموزش آسان طرز تهیه سس سالسا به صورت خوشمزه و اصل

آموزش آسان طرز تهیه سس سالسا به صورت خوشمزه و اصل

دستور تهیه سس سالسا مرحله به مرحله

سس سالسا از چاشنی های کاربردی و مشهور مکزیکی می باشد و شما می توانید این سس را برای چیپس و حتی انواع غذا همانند املت، پیتزا، ماکارونی، مرغ، خوراک لوبیا، عدسی و ... استفاده کنید.

شما می توانید سس سالسا را در انواع طعم و مزه از قبیل سس سالسای مکزیکی اصل با گوجه فرنگی، سس سالسای دودی یا سبز و ... درست کنید.

به هر حال با استفاده از این آموزش آشپزی بین المللی بارونک، به راحتی در منزل می توانید سس سالسای خوشمزه و مکزیکی 

اصل را به سبک و روش رستوران های مکزیکی درست کنید. در ادامه با دستور تهیه سس سالسا با مجله بارونک همراه باشید.

مواد لازم سس سالسا
پیاز 1 عدد متوسط
روغن به مقدار کم
سیر رنده شده 1 عدد
پودر پاپریکا به مقدار کم
فلفل قرمز به مقدار کم
آویشن به مقدار کم
جعفری خشک به مقدار کم
گوجه فرنگی 5 عدد
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
سس کچاپ 4 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه سس سالسا

1. برای درست کردن سس سالسا در منزل، ابتدا یک عدد پیاز متوسط را به صورت ریز خرد می کنیم و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا شفاف شود.

2. حالا یک عدد سیر رنده اضافه و تفت می دهیم. سپس پودر پاپریکا + فلفل قرمز + آویشن + جعفری خشک + نمک اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

3. در ادامه یک عدد فلفل دلمه ای متوسط را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم. سپس یکی از گوجه را به صورت ریز و ساطوری خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. همچنین 4 تا گوجه دیگر را رنده یا میکس می کنیم و اضافه می کنیم.

4. حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا سس مان با حرارت کم بپزد و آب گوجه ها کشیده شود. پس از اینکه آب گوجه ها کشیده شد 4 قاشق غذاخوری سس کچاپ اضافه می کنیم و بعد از چند باری تفت دادن حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم. هم اکنون سس سالسای ما آماده استفاده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر