آموزش آسان طرز تهیه سس سالسا به صورت خوشمزه و اصل
سس سالسا از چاشنی های کاربردی و مشهور مکزیکی می باشد و شما می توانید این سس را برای چیپس و حتی انواع غذا همانند املت، پیتزا، ماکارونی، مرغ، خوراک لوبیا، عدسی و ... استفاده کنید.
شما می توانید سس سالسا را در انواع طعم و مزه از قبیل سس سالسای مکزیکی اصل با گوجه فرنگی، سس سالسای دودی یا سبز و ... درست کنید.
به هر حال با استفاده از این آموزش آشپزی بین المللی بارونک، به راحتی در منزل می توانید سس سالسای خوشمزه و مکزیکی
اصل را به سبک و روش رستوران های مکزیکی درست کنید. در ادامه با دستور تهیه سس سالسا با مجله بارونک همراه باشید.
مواد لازم سس سالسا | |
---|---|
پیاز | 1 عدد متوسط |
روغن | به مقدار کم |
سیر رنده شده | 1 عدد |
پودر پاپریکا | به مقدار کم |
فلفل قرمز | به مقدار کم |
آویشن | به مقدار کم |
جعفری خشک | به مقدار کم |
گوجه فرنگی | 5 عدد |
فلفل دلمه ای متوسط | 1 عدد |
سس کچاپ | 4 قاشق غذاخوری |
1. برای درست کردن سس سالسا در منزل، ابتدا یک عدد پیاز متوسط را به صورت ریز خرد می کنیم و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا شفاف شود.
2. حالا یک عدد سیر رنده اضافه و تفت می دهیم. سپس پودر پاپریکا + فلفل قرمز + آویشن + جعفری خشک + نمک اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
3. در ادامه یک عدد فلفل دلمه ای متوسط را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم. سپس یکی از گوجه را به صورت ریز و ساطوری خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. همچنین 4 تا گوجه دیگر را رنده یا میکس می کنیم و اضافه می کنیم.
4. حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا سس مان با حرارت کم بپزد و آب گوجه ها کشیده شود. پس از اینکه آب گوجه ها کشیده شد 4 قاشق غذاخوری سس کچاپ اضافه می کنیم و بعد از چند باری تفت دادن حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم. هم اکنون سس سالسای ما آماده استفاده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر