طرز تهیه موس طالبی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی
دستور تهیه موس طالبی
موس طالبی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است و همانند بستنی طالبی و شیر طالبی مخصوص فصل طالبی می باشد و پیشنهاد می کنم تا فصل طالبی تمام نشده حتما این دسر خوشمزه را درست کنید.
به هر حال ما در این آموزش تهیه انواع دسر بارونک ، طرز تهیه موس طالبی را آماده کرده ایم و شما با استفاده از این آموزش آشپزی به آسانی در منزل می توانید موس طالبی خوشمزه و مجلسی درست کنید.
مواد لازم موس طالبی | |
---|---|
ژله طالبی | 1 بسته |
آب جوش | یک و نیم لیوان |
پوره طالبی | 2 لیوان |
پودره ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 6 قاشق غذاخوری |
خامه | ۱بسته ۲۰۰ گرمی |
شکر | نصف لیوان |
مراحل تهیه موس طالبی
1. برای درست کردن موس طالبی ابتدا یک بسته ژله طالبی را با آب جوش روی بخاری کتری آب قرار می دهیم تا حل شود.(روش بن ماری)
2. در ادامه پودر ژلاتین را در آب سرد حل می کنیم و بعد از 10 دقیقه آن را روی حرارت کتری قرار می دهیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل و شفاف شود.
3. حالا طالبی را خرد می کنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره شود. سپس ژله را اضافه و دوباره مخلوط می کنیم. در ادامه شکر + پودر ژلاتین + خامه را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و آن را روشن می کنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند.
4. حالا قالب را چرب می کنیم و مواد آماده شده را داخل قالب می ریزیم و چند ساعتی در یخچال می گذاریم تا دسر آماده سرو شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر