طرز تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه با قارچ برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص | |
---|---|
پاستا | 200 گرم |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 100 گرم |
خامه صبحانه | 100 گرم |
شیر | 1 لیوان |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | به مقدار لازم |
کره | 100 گرم |
سیر | 2 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن | به میزان |
1. برای درست کردن پاستا پنه آلفردو، در ابتدا سینه ی مرغ را به شکل نواری یا مکعبی برش می دهیم و قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
2. بعد داخل تابه کره می ریزیم تا با حرارت کم آب شود. سپس دو حبه سیر رنده شده را در تابه خیلی کم تفت می دهیم و سریع مرغ خرد شده را بهش اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
3. وقتی مرغ را تفت دادیم و رنگ مرغ تغییر کرد، نمک، آویشن و فلفل سیاه را بهش اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم چند دقیقه ای مرغ با حرارت کم پخته شود.
4. سپس مرغ پخته شده را از تابه خارج کرده و قارچ خرد شده را می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. بعد شیر، خامه و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود. صبر می کنیم مواد تابه با حرارت ملایم بجوشد و کمی آبش کشیده شود.
5. در این فاصله در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پاستاها را در آب جوش می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم و صبر می کنیم 10 دقیقه بجوشد و پاستاها نرم و پخته شود. زمانی که پاستاها خوب پخته شده بود، آن را آبکش می کنیم .
6. در انتها پاستای آبکش شده و مرغ پخته شده را هم به مخلوط آماده شده اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد کامل با هم ترکیب شوند و سس به خورد پاستاها برود. می توانید در این مرحله هم مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به پاستا اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی داشته باشد.
7. پاستای آماده شده را داخل ظرف سرو می ریزیم و روی آن را با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان تزئین می کنیم. امیدواریم از خوردن این پاستا پنه آلفردو ساده و خوشمزه خانگی به روش ایتالیایی لذت ببرید.
منبع : پاستا آلفردو
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر