طرز تهیه املت اسپانیایی
دستور پخت املت اسپانیایی اصل
املت اسپانیایی جزو املت های خوشمزه فرنگی است که در اکثر نقاط کشور ما هم طبخ می شود و بسیار هم پرطرفدار است. املت ها انواع مختلفی دارند و به شکل های متفاوتی پخته می شود. املت از جمله غذاهای سبکی است که علاوه بر صبحانه می توان در وعده نهار و شام هم سرو کرد. این املت در کشور اسپانیا به سه حالت داغ، سرد و ولرم سرو می شود.
به هر حال اگر تمایل دارید املت اسپانیایی درست کنید، من در این آموزش آشپزی بارونک، دستور تهیه و مواد لازم املت اسپانیایی را آماده کرده ام و شما با این آموزش ساده آشپزی به تنهایی می توانید املت اسپانیایی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.
مواد لازم املت اسپانیایی | |
---|---|
سیب زمینی | 1 کیلو |
تخم مرغ | 6 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سیر له شده | 2 حبه |
ذرت کنسروی | 25 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه و پخت املت اسپانیایی
1. برای درست کردن املت اسپانیایی ابتدا در یک قابلمه کوچک آب را به جوش آورده و مقداری آب نمک می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را به شکل نازک ورقه ای خرد کرده و در آب جوش می ریزیم تا به مدت 5 دقیقه در آن نیم پز شود و بعد آبکش می کنیم.
2. بعد از نیم پز شدن سیب زمینی، در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، پیاز خرد شده و سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و با حرارت کم سرخ می کنیم تا زمانی که سیب زمینی ها طلایی شوند و به مدت 5 دقیقه مرتب هم میزنیم.
3. در ادامه گوجه فرنگی خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت و جعفری را به تابه اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را هم در کاسه ای می شکنیم و با چنگال می زنیم تا باز شود و سپس روی مواد می ریزیم.
4. در آخر هم مقداری نمک و فلفل به مواد می زنیم و صبر می کنیم تا مواد املت به مدت 10 دقیقه با حرارت کم خوب پخته شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و ادامه پخت را در فر با حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر انجام می دهیم تا املت خودش را بگیرد و روی آن طلایی شود. بعد آن را از فر خارج کرده و در اندازه های دلخواه برش می زنیم.
منبع : املت اسپانیایی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر