۱۳۹۹ فروردین ۱۷, یکشنبه

طرز تهیه املت اسپانیایی به صورت خوشمزه و اصل در منزل

طرز تهیه املت اسپانیایی

املت اسپانیایی، طرز تهیه و پخت املت اسپانیایی به روشی خوشمزه در منزل، omelet espaniyaei
دستور پخت املت اسپانیایی اصل
املت اسپانیایی جزو املت های خوشمزه فرنگی است که در اکثر نقاط کشور ما هم طبخ می شود و بسیار هم پرطرفدار است. املت ها انواع مختلفی دارند و به شکل های متفاوتی پخته می شود. املت از جمله غذاهای سبکی است که علاوه بر صبحانه می توان در وعده نهار و شام هم سرو کرد. این املت در کشور اسپانیا به سه حالت داغ، سرد و ولرم سرو می شود.
به هر حال اگر تمایل دارید املت اسپانیایی درست کنید، من در این آموزش آشپزی بارونک، دستور تهیه و مواد لازم املت اسپانیایی را آماده کرده ام و شما با این آموزش ساده آشپزی به تنهایی می توانید املت اسپانیایی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.


مواد لازم املت اسپانیایی
سیب زمینی  1 کیلو
تخم مرغ 6 عدد
گوجه فرنگی  2 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده  2 قاشق غذاخوری
سیر له شده  2 حبه
ذرت کنسروی  25 گرم
  فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع  4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت املت اسپانیایی
1. برای درست کردن املت اسپانیایی ابتدا در یک قابلمه کوچک آب را به جوش آورده و مقداری آب نمک می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را به شکل نازک ورقه ای خرد کرده و در آب جوش می ریزیم تا به مدت 5 دقیقه در آن نیم پز شود و بعد آبکش می کنیم.
2. بعد از نیم پز شدن سیب زمینی، در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، پیاز خرد شده و سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و با حرارت کم سرخ می کنیم تا زمانی که سیب زمینی ها طلایی شوند و به مدت 5 دقیقه مرتب هم میزنیم.
3. در ادامه گوجه فرنگی خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت و جعفری را به تابه اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را هم در کاسه ای می شکنیم و با چنگال می زنیم تا باز شود و سپس روی مواد می ریزیم.
4. در آخر هم مقداری نمک و فلفل به مواد می زنیم و صبر می کنیم تا مواد املت به مدت 10 دقیقه با حرارت کم خوب پخته شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و ادامه پخت را در فر با حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر انجام می دهیم تا املت خودش را بگیرد و روی آن طلایی شود. بعد آن را از فر خارج کرده و در اندازه های دلخواه برش می زنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر