دستور تهیه املت قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
املت قارچ از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که درست کردن آن بسیار ساده و آسان می باشد. املت قارچ
را می توان به عنوان یک غذای سالم و مقوی برای صبحانه ، نهار، شام و حتی
به عنوان یک عصرانه خوشمزه وفوق العاده سرو کرد. برای تنوع بیشتر در آشپزی،
املت را می توان در چندین مدل دیگر هم درست کرد، از جمله: املت گوجه فرنگی، املت سیب زمینی و ...
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن املت قارچ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه املت قارچ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی این املت قارچ خوشمزه ومجلسی را درست کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه
کوکو سیب زمینی همانند کوکو سبزی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کوکوهای ...
مواد لازم املت قارچ | |
---|---|
قارچ | نیم کیلو |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 300 گرم |
روغن | به میزان لازم |
شیر | نصف پیمانه |
آرد | 1 قاشق |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه و پخت املت قارچ
1. برای درست کردن این املت خوشمزه ابتدا
پیاز را به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت
می دهیم. بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، مقدار کمی نمک و زرد چوبه اضافه
می کنیم تا رنگ پیازها طلایی شود.
2. سپس در یک ظرف دیگر قارچ ها را به شکل
حلقه ای خرد می کنیم و داخل تابه پیاز می ریزیم تا آب قارچ کشیده شود و
همراه پیازها سرخ شود. بعد از اضافه کردن قارچ، فلفل دلمه ای خرد شده راهم
اضافه می کنیم و همه مواد را باهم تفت می دهیم.
3. بعد از اینکه همه مواد به خوبی سرخ
شدند، گوجه فرنگی ها را به شکل نگینی بزرگ خرد می کنیم و به تابه می ریزیم و
مجددا تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها بپزند. در این مدت زمان در یک کاسه
بزرگ تخم مرغ ها را با نصف پیمانه شیر، یک قاشق آرد و مقدار کمی نمک و فلفل
مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.
4. در انتها وقتی گوجه فرنگی ها سرخ شدند،
مخلوط تخم مرغ و شیر را روی املت می ریزیم و صبر می کنیم تا املت به خوبی
بپزد. سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر املت هم سرخ شود.
5. وقتی دو طرف املت به خوبی پخت و سرخ
شد، آن را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم.
امیدواریم از خوردن این املت قارچ خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه و پخت آش رشته خوشمزه
آش رشته از خوشمزه ترین و معروف ترین آش های ایرانی است ...
نکات پخت املت قارچ
املت قارچ را می توانید بدون گوجه فرنگی و
به صورت نیمرو هم درست کنید.همچنین این املت را می توانید در مایکروفر هم
درست کنید، برای این کار در مرحله آخر بعد از اینکه مخلوط تخم مرغ و شیر را
به تابه اضافه کردیم آن را داخل مایکروفر می گذاریم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر