دستور تهیه راتا مرغ و شوید مرحله به مرحله
راتای مرغ و شوید از پیش غذاهای خوشمزه و
عالی است که به راحتی در مزل قابل تهیه است. راتا را می توانید در انواع
مختلفی درست کنید و در مهمانی و جشن تولد از مهمانان خود پذیرایی کنید. از
انواع راتا می توان راتا مرغ، راتا ژامبون، راتا سبزیجات و ... را نام برد.
برای مواد داخل راتای مرغ و شوید، می توانید به دلخواه هویج و سیب زمینی پخته، زیتون، گردو یا هر مواد دلخواه دیگر را اضافه کنید تا راتای متنوع و خوشمزه ای داشته باشید.
به هر حال اگر با طرز تهیه راتای مرغ
آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه
راتای مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این راتای مرغ خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه و پخت مرغ شکم پر مجلسی
مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در تمام نقاط کشور ...
مواد لازم راتا مرغ | |
---|---|
سینه مرغ | ۳ عدد |
پنیر لبنه | 2 بسته |
سس مایونز خانگی یا بازاری | ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری |
نان تست | ۱ بسته (به مقدار لازم) |
شوید خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه و پخت راتا مرغ
1. برای درست کردن راتا مرغ،
ابتدا سینه مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم. وقتی
به جوش آمد و کف حاصل از جوشیدن مرغ روی آب جمع شد، آب مرغ را دور می ریزیم
و دوباره به قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مرغ پخته شود.
2. سپس چند حلقه هویج، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک به سینه مرغ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه در قابلمه
ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین هاست که بسیار خوشمزه و مجلسی است ...
3. بعد از پخته شدن گوشت مرغ، آنها را از
قابلمه در می آوریم و بعد از اینکه آب آنها خشک شد، آنها را ریش ریش می
کنیم و داخل غذاساز پوره می کنیم.
4. در ادامه پنیر لبنه و سس مایونز را خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد سینه پودر شده و شوید را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
5. حالا نان تست ها را در اندازه و شکل
دلخواه با قالب برش می زنیم. بعد یک کیسه فریزر را روی سطح صاف باز می کنیم
و قالب را روی کیسه فریزر می گذاریم و با قاشق از مواد آماده کرده دو سوم
قالب را پر می کنیم.
6. برای اینکه راتای ما صاف و یک دست شود، با پشت قاشق مایع را داخل قالب خوب فشار می دهیم تا اگر داخل مواد فضای خالی بود، پر شود.
7. نان تست های برش داده را روی مواد می
گذاریم و به کمک ته ماسوره فشارمی دهیم تا راتا از قالب خارج شود. این کار
را با دقت و به آرامی انجام دهید تا راتای شیک و خوش فرمی داشته باشید.
8. در انتها وقتی همه راتاها به ترتیب
آماده شد، آنها را در دیس می چینیم و با خیار شور تراش زده روی راتاها را
تزیین می کنیم. بعد دیس را در یخچال می گذاریم تا راتاهای آماده شده کاملا
خنک شوند. امیدواریم از خوردن این راتا مرغ خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
طرز تهیه و پخت گراتن مرغ با پنیر پیتزا
گراتن مرغ از غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد که تهیه آن در منزل بسیار آسان است ...
نکات پخت راتا مرغ
دقت داشته باشید که غلظت مواد راتا باید
مناسب باشد تا موقع قالب زدن شکل اصلی راتا تغییر نکند. به همین خاطر موقع
اضافه کردن سس، دقت کنید که سس را کم کم اضافه کنید تا اگر غلظت آن کافی
بود، دیگر سس نریزید.
برای رنگی کردن راتا می توانید از آب لبو، زعفران دم کرده و یا پودر پسته استفاده کنید.
توجه داشته باشید که به راتا مرغ زردچوبه
نزنید، چون طعم اصلی راتا را تغییر می دهد. همچنین نمک را هم فقط در ابتدا
موقع پخت به آب مرغ اضافه می کنیم.
راتا مرغ رژیمی
در صورت تمایل می توانید راتا مرغ را به صورت رژیمی درست کنید. برای این کار به جای سس مایونز از ماست چکیده بریزید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر