طرز تهیه سوپ اسپانیایی
دستور پخت سوپ اسپانیایی خوشمزه مرحله به مرحله
سوپ اسپانیایی یک سوپ عالی و بی نظیر است که هم بسیار خوشمزه می باشد و هم ویتامین های زیادی دارد. سوپ اسپانیایی یک غذای فرنگی محسوب می شود و بیشتر برای فصل زمستان مناسب است که برای پیشگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد. در ضمن این سوپ به خاطر استفاده از قلم گوساله، کلسیم و پروتئین زیادی دارد که برای کودکان هم مفید و مقوی است.
به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ اسپانیایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی در خانه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این سوپ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این سوپ اسپانیایی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه سوپ لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی
سوپ لوبیا سفید از جمله سوپ های خوشمزه و متفاوتی است که با آسانی ...
مواد لازم سوپ اسپانیایی | |
---|---|
جو | 1 پیمانه |
پیاز خرد شده | 1 پیمانه |
کلم ریز خرد شده | 2 پیمانه |
قلم گوساله | 1 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به اندازه کافی |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق سوپ خوری |
مراحل تهیه و پخت سوپ اسپانیایی
1. برای شروع، ابتدا پیاز, کلم و گشنیز را به طور جداگانه در سبزی خورد کن کاملا ریز می کنیم و کنار می گذاریم. سپس قلم گوساله را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم، حرارت را زیاد می کنیم تا آب قابلمه کاملا بجوشد.
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با سیب زمینی
سوپ کلم بروکلی از سوپ های خوشمزه و رژیمی می باشد و بهترین پیشنهاد ...
2. وقتی آب قلم به جوش آمد، آب آن را دور می ریزیم و دوباره آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. آب اولیه را به این دلیل دور می ریزیم تا کف حاصل از جوشیدن قلم گرفته شود.
3. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه می ریزیم تا بوی بد قلم گرفته شود و همچنین جو و کلم خرد شده را هم داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حدود دوساعتی صبر می کنیم تا مواد قابلمه به خوبی پخته شود.
4. بعد از 2 ساعت، قلم را از داخل قابلمه بر می داریم و مقداری رب گوجه فرنگی به سوپ می ریزیم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
5. در آخرین مرحله پخت، گشنیز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن، سوپ آماده می شود. توجه داشته باشید که سبزی نباید زیاد پخته شود تا رنگ سبز آن از بین نرود.
6. سوپ آماده شده را در ظرف می کشیم و برای تزیین سوپ یک عدد لیموی تازه را برش می زنیم و روی سوپ می چینیم. امیدواریم از خوردن این سوپ اسپانیایی خوشمزه لذت ببرید.
نکات درست کردن سوپ اسپانیایی
برای پخت سریع سوپ، می توانید جو را از شب قبل در آب خیس کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر