چگونه می توانیم نان تست کره ای ساده و خوشمزه درست کنیم؟
نان تست کره ای به دلیل اینکه در پخت آن از کره استفاده می شود نسبت به نان تست ساده، بافت نرم تری داره و طعم و مزه اش هم حرف ندارد!
طرز تهیه نان تست کره ای بسیار ساده است و شما به آسانی می توانید با استفاده از این آموزش مجله بارونک، در خانه این نان خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم نان تست کره ای | |
---|---|
آرد | حدود 500 گرم |
آب | حدود ۲۹۰ تا ۳۰۰ میل |
مایه خمیر | ۹ گرم |
شکر | ۱۰ گرم |
نمک | ۱۰ گرم |
شیر خشک قنادی | ۳۵ گرم |
کره ذوب شده | ۳۰ گرم |
1. برای درست کردن نان تست کره ای ابتدا آرد را الک می کنیم و کنار می گذاریم. مایع خمیر را با 240 میلی لیتر آب و شکر مخلوط می کنیم. 10 دقیقه صبر می کنیم تا عمل بیاد.
2. حالا تمام مواد خشک را باهم مخلوط می کنیم. سپس مخمر عمل آمده را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم. اگر احساس کردید خمیر کمی سفت است باقی مانده آب را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود مقداری آرد اضافه کنید.
3. بعد از اینکه خمیر شکل گرفت کره را اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم. حالا روی ظرف خمیر را با سلفون می پوشانیم و صبر می کنیم تا خمیر 10 دقیقه استراحت کند.
4. بعد از 10 دقیقه حدود 1 دقیقه دیگر خمیر را مجدداً ورز می دهیم تا هوای داخلش خارج شود. حالا از خمیر چونه هایی به اندازه مساوی درست می کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا خمیر استراحت کند. البته اگر دوست داشتید نان تست یک تکه درست کنید نیازی به تقسیم کردن خمیر نیست.
5. بعد از 10 دقیقه استراحت دوم خیمرها را به صورت سلیقه فرم می دهیم و در قالب می گذاریم و روی قالب ها نایلون فریزر چرب شده می کشیم و صبر می کنیم تا خمیر در محیط گرم به مدت 15 دقیقه دیگر استراحت کند.
6. در این مدت زمان طبقه پایین فر آب می گذاریم و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. برای گرم شدن فر به 15 دقیقه زمان نیاز است.
7. بعد از گرم شدن فر، نان ها را داخل فر می گذاریم تا بپزند. مدت زمان تقریبی زمان پخت 35 الی 45 دقیقه است.
8. برای اطمینان از پخت در دقایق آخر پخت بررسی کنید اگر روی نان ها طلایی شده باشد یعنی به طور کامل پخته اند و آن ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن برش بزنید و سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر