۱۳۹۹ دی ۳, چهارشنبه

طرز تهیه کیک پای انار به روشی خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه کیک پای انار به روشی خوشمزه و مجلسی در خانه

چگونه کیک پای انار خوشمزه و مجلسی در منزل به تنهایی و به صورت مرحله به مرحله درست کنیم؟

کیک پای انار از کیک های خوشمزه و معروف شب یلدا می باشد و بافتی نرم و لطیف دارد. کیک پای انار واقعا یه چیزه دیگه است و باید حتما طعم و مزه آن را امتحان کنید. شما می توانید این کیک را بدون فر با فر دست ساز هم درست کنید.

طرز تهیه کیک پای انار بسیار راحت است و به راحتی با این آشپزی بارونک می توانید این کیک خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید.


مواد لازم
کره 100 گرم - حدودا یک سوم لیوان
تخم مرغ عدد
شکر ۱۱۰ گرم - نصف لیوان
شیر  ۸۰ گرم - یک سوم لیوان
آرد سفید  ۱۵۰ گرم - یک لیوان
بیکینگ پودر  ۵ گرم - یک قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه کیک پای انار

1. برای درست کردن کیک پای انار ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.

2. کره و شکر را با همزن به مدت 4 تا 5 دقیقه هم می زنیم و تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه می کنیم و هر بار یک دقیقه با همزن خوب می زنیم. سپس وانیل را اضافه و هم زنیم و بعد شیر را هم اضافه و بعد از کمی هم زدن، همزن را کنار می گذاریم.

3. حالا آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم. هم اکنون مایع کیک آماده پخت است.

4. من برای این کیک از قالب تارت به قطر 24 سانت استفاده می کنیم. در صورت نداشتن قالب می توانید از ظروف پیرکس هم استفاده کنید. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

5. حالا کیک را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه می گذاریم تا پخته شود. برای اطمینان از پخت خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد پخته است. بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون می اوریم و بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج می کنیم.

6. حالا نوبت درست کردن کرم کیک است. برای این کار می توانید از هر نوع کرم استفاده کنید. من یک نوع کرم ساده درست کردم و به دلخواه کمی ژله انار بابت طعم و مسنجم شدنش ریختم.

مواد لازم کرم کیک پای انار
شیر  یک لیوان
پودر ژله انار 30 گرم - 3 قاشق غذاخوری
شکر 40 گرم - 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 15 گرم - تقریبا یک و نیم قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه کرم کیک پای انار

1. برای این کار شیر + آرد + پودر ژله + شکر را باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد. در انتها کره و وانیل را هم اضافه می کنیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

2. بعد از اینکه کرم از دما افتاد روی کیک می ریزیم و بعد مقداری شکلات سفید و سیاه رنده شده را به همراه دونه های انار روی کیک ریختم. این کار کاملا سلیقه ای و به دلخواه است.

3. روی کیک کرم رو که از دما افتاده ریختم و روی اون کمی شکلات سفید و سیاه رنده شده همراه دونه های انار اضافه کردم .

4. سپس کیک را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم و بعد با کارد برش می زنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک پای انار خوشمزه و لطیف لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر