۱۳۹۸ اسفند ۱۵, پنجشنبه

دسر تارت شکلاتی | دستور تهیه دسر تارت شکلاتی در منزل

دستور تهیه و پخت دسر تارت شکلاتی خوشمزه و ساده در خانه
تارت شکلاتی جزو شیرینی های خوشمزه و بی نظیری است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. تارت ها نوعی شیرینی هستند که روی آن را باز می گذارند و برای پوشش روی آن از میوه و کاستارد استفاده می شود. نکته ای که باید در تهیه تارت ها به آن دقت کنید این است که خمیر تارت نباید هیچ وقت پف کند.
تارت را می توان در انواع مختلف شکلاتی، میوه ای و تارت غذایی درست کرد. معمولا در تارت غذایی روی آن را با مرغ و میگو پر می کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه تارت شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجله بارونک، دستور تهیه و مواد لازم این 
دسر را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل تارت شکلاتی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.


مواد لازم دسر تارت شکلاتی
پودر قند يک ليوان سر خالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 ليوان
وانيل 1 قاشق چای خوری
كره ١٠٠ گرم
كاكائو حدودا ٤ قاشق غذاخوری
شير 1 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه خمیر تارت
1. برای تهیه دسر تارت شکلاتی خوشمزه، ابتدا در یک ظرف مناسب كره سرد را با پودر قند مخلوط می کنیم تا به شكل خرده نان در بیاید. سپس زرده تخم مرغ، وانيل، كاكائو و یک قاشق غذاخوری شیر را هم به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
2. بعد از مخلوط شدن كامل مواد، آرد الک شده را هم اضافه کرده و با نوك انگشتان ورز می دهیم. وقتی خمير لطيفی به دست آمد، خمیر را داخل کیسه فریزر می گذاریم و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
3. بعد از نیم ساعت خمير را از یخچال در می آوریم و داخل قالب كمربندی يا قالب تارت پهن می کنیم. وسط خمير را با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم و یک كاغذ روغنی را روی خمير می گذاریم تا هنگام پخت پف نكند. در انتها قالب خمیر را به مدت 40 دقیقه با درجه حرارت 170 داخل فر می گذاریم تا پخته شود.
در این فاصله که خمیر در فر پخته می شود، ما هم مواد روی تارت را آماده می کنیم.
مواد لازم برای پوشش تارت
خامه قنادی ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه 1 بسته
شير يک و نيم ليوان
آرد  1 قاشق غذاخوری
شكلات صبحانه  ٤ الی ٥ قاشق غذاخوری
پودر كاكائو  2 قاشق غذاخوری
شكر قاشق غذاخوری
وانيل نوک قاشق چای خوری
کره به مقدار کم
پودر ژلاتين 2 قاشق غذاخوری
قهوه 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
مراحل تهیه مواد روی تارت
1. ابتدا در یک ظرف يك ليوان شير را با شكر و یک قاشق آرد مخلوط كرده و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا قوام بياید. در آخر كره و وانيل را هم اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
2. سپس بقیه شیر را در یک طرف فلزی می ریزیم و روی آن ژلاتین می ریزیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا اسفنجی شود. بعد خامه صبحانه و شكلات صبحانه را با هم مخلوط می کنیم و در انتها پودر كاكائو، قهوه و خامه قنادی را هم اضافه کرده و هم می زنیم. فقط دقت کنید که زياد نزنيد، چون مواد وا می رود و شل می شود.
3. وقتي مواد شير و شکر خنک شد، ژلاتين را هم به آن اضافه می کنیم و مایه آماده شده را روی تارت كه پخته و سرد شده می ریزیم و دسر تارت آماده شده را چند ساعتی داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود. امیدواریم از خوردن این دسر تارت شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر