دستور پخت سوپ شلغم و قارچ با جو پرک، هویج، پیاز و سبزیجات تازه
سوپ شلغم یکی از انواع سوپ های خوشمزه و
مقوی است که پخت آن در فصول سرد سال در بین ایرانیان بیشتر رایج است. دلیل
آن هم این است که این سوپ در پیشگیری و حتی درمان سرماخوردگی بسیار مفید
است.
امروزه در بسیاری از مناطق کشورمان این سوپ را با مواد غذایی مختلف و به روش های متفاوت طبخ می کنند. برای مثال در برخی مناطق پخت سوپ شلغم و سیب زمینی رایج است و در برخی مناطق دیگر سوپ شلغم با تره فرنگی و ...
به هر حال ما در این پست آموزش آشپزی
بارونک طرز تهیه و مواد لازم یک نوع سوپ خوشمزه و مقوی با شلغم و قارچ را
آماده کرده ایم و شما با استفاده از این آموزش ساده آشپزی در خانه به تنهایی در منزل می توانید این سوپ خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
| مواد لازم سوپ شلغم | |
|---|---|
| شلغم متوسط | ۲ عدد |
| سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
| هویج متوسط | ۲ عدد |
| قارچ | 5 عدد |
| پیاز متوسط | ۱ عدد |
| جو پرک | نصف فنجان |
| جعفری ساطوری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
| آب مرغ | 2 لیوان |
| نمک و آبلیمو | به میزان لازم |
مراحل تهیه و پخت سوپ شلغم
1. برای درست کردن سوپ شلغم و قارچ
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را
هم به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. شلغم و هویج را هم به صورت
نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و مجلسی
سوپ ماست یکی انواع سوپ های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و مواد اصلی ...
2. برای شروع آب مرغ را در قابلمه می
ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس جو پرک و سبزیجات خرد
شده را اضافه می کنیم و درب قابلمه را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت
را کم می کنیم تا سبزیجات و جو پرک با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.
3. سپس نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده
را اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم
بپزد و کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.
4. بعد از اینکه سوپ شلغم و قارچ ما به
خوبی پخت، آن را در ظرف سرو می کشیم و در صورت تمایل یکی دو قاشق هم آبلیمو
اضافه می کنیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ شلغم و قارچ
خوشمزه و مقوی لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر