دستور تهیه خوراک اسفناج و عدس
خوراک اسفناج و عدس از خوراک های خوشمزه
ای است که به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه است. خوراک اسفناج و عدس را
می توان هم به همراه نان سرو کرد هم به عنوان خورشت روی برنج استفاده کرد.
برخی افراد آن را روی سیب زمینی کبابی می ریزند و میل می کنند که بسیار
خوشمزه می شود. این خوراک خوشمزه یک غذای خونساز و مقوی محسوب می شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه خوراک اسفناج و عدس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مرحله به مرحله
بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این خوراک خوشمزه را آماده کرده ایم تا
شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل خوراک اسفناج و عدس
را درست کنید.
طرز تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت
خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی دیگر از انواع خوراک های ...
مواد لازم خوراک اسفناج و عدس | |
---|---|
اسفناج | 500 گرم |
سیر | 3 حبه |
روغن زیتون | 2 قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
عدس | 1 استکان |
پیاز | 2 عدد |
لیمو | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
دستور تهیه و پخت خوراک اسفناج و عدس
1. برای درست کردن خوراک اسفناج و عدس، ابتدا عدس را خوب پاک کرده و با آب سرد می شوییم و در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.
2. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در یک
تابه همراه با روغن زیتون تفت می دهیم. وقتی پیاز کمی نرم شد، سیر رنده
شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.
3. سپس اسفناج خرد شده و عدس پخته شده را
به پیاز داغ اضافه کرده و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می
دهیم تا خوراک ما با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد.
4. در آخر مقداری آب لیمو، نمک و فلفل به
آن می ریزیم و از روی حرارت برمی داریم. خوراک اسفناج وعدس پخته شده را در
ظرف مناسبی می ریزیم و همراه با نان و سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از
خوردن این خوراک اسفناج و عدس خوشمزه لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر