دستور پخت کیک عسلی روسی هشت لایه ساده در منزل
کیک عسل روسی نوع کیک لایه ای خوشمزه می
باشد و طرفدارن خاصی دارد. معمولا کیک های عسل روسی هشت لایه دارند. لایه
های این کیک خوشمزه شبیه بیسکویت است و برای بین لایه های این کیک از کرم
های دلخواه نظیر کرم کاستارد، کرم شیرعسلی و یا خامه استفاده می شود.
من همیشه برای بین لایه های کیک عسل روسی
از کرم کاستارد استفاده می کنم چون طبق تجربه ام طعم و مزه کیک عسل روسی
با خامه یا کرم شیرعسلی هیچ وقت به پای کیک عسل روسی با کرم کاستارد نمی
رسد. البته شما می توانید از کرم های دیگر نظیر کرم شیرعسلی برای لایه های
کیک استفاده کنید. برای همین ما در این پست هم طرز تهیه کرم کاستارد و هم
طرز تهیه کرم شیرعسلی را آماده کرده ایم و شما می توانید با توجه به سلیقه و
یا ذائقه خود از کرم کاستارد یا کرم شیر عسلی برای این کیک استفاده کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه کیک عسل روسی
آشنایی ندارید ما در این آموزش شیرنی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک
عسل روسی را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش کیک پزی در خانه به آسانی بتوانید کیک عسل روسی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.
طرز تهیه کیک گیلاس با خامه
کیک گیلاس یک نوع کیک میوه ای پرطرفدار با طعم و مزه خاص می باشد و ...
مواد لازم کرم کاسترد | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | سه چهارم پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
آرد | نصف پیمانه |
کره | 220 گرم |
مراحل تهیه کرم کاستارد مخصوص کیک روسی
1. ابتدا کرم مخصوص کیک روسی را آماده می
کنیم تا خنک شود. برای این کار زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با شکر
وانیل هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند و یکدست شود. سپس آن را کنار می
گذاریم.
2. در ادامه یک قابلمه شیر و آرد را می
ریزیم و هم می زنیم تا آرد به طور کامل داخل شیر حل شود و یکدست شود. سپس
قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا غلیظ تر
شود. مواظب باشید نباید بجوشد.
3. بعد از 5 تا 6 دقیقه شیر داغ را به
تدریج به زرده اضافه می کنیم و همزمان هم می زنیم تا زرده ها نبندد. حالا
دوباره مواد را به قابلمه بر می گردانیم و این بار روی شعله ملایم به مدت 7
تا 8 دقیقه می گذاریم.
4. سپس قابلمه را از روی حرارت بر می
داریم و کره هم دما با محیط را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره داخل
مخلوط آب شود. حالا روی کرم آماده شده را با نایلونی که با کرم در تماس
باشد می پوشانیم تا کرم رویه نبندد و بعد کرم را داخل یخچال می گذاریم تا
خنک و غلیظ شود.
طرز تهیه کیک آلبالو با ماست
کیک آلبالویی یکی از کیک های خوشمزه و مجلسی شیک می باشد و ...
مواد لازم کرم شیرعسل کاراملی | |
---|---|
شیر عسل | دو قوطی |
کره | 400 گرم |
مراحل تهیه کرم شیر عسل کارامی
1. ابتدا قوطی های شیر عسل را در قابلمه
قرار می دهیم و داخل قابلمه تا حدی آب می ریزیم که روی قوطی ها را بپوشاند.
پس از ریختن آب، حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه
بجوشید.
2. پس از اینکه آب جوشید، حرارت زیر
قابلمه را کم می کنیم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا آب بجوشد. در این مدت
زمان اگر ارتفاع آب داخل قابلمه از قوطی ها پایین آمد می توانید آب جوش
اضافه کنید.
3. پس از دو ساعت حرارت زیر قابلمه را
خاموش می کنیم و بعد از 5 دقیقه قوطی ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و
صبر می کنیم تا قوطی کمی خنک شود و به دمای اتاق برسد. توجه کنید به هیچ
وجه درب قوطی ها را پس از بیرون آوردن از قوطی باز نکنید. چون قوطی می ترکد
و تمامی محتوای داخل آن بیرون می ریزد.
4. در ادامه کره را در یک کاسه بزرگ می
ریزیم و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا پف کند. سپس شیرعسل کارامی شده را به
کره اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا کرم یکدستی بدست بیاید. هم اکنون
کرم شیر عسل کارامی ما آماده است و شما می توانید آن را تا 10 روز در
یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه و پف دار
همیشه از من می پرسند که چکار کنیم که کیک اسفنجی مون پف دار شود و عالی پف کند؟ ...
مواد لازم کیک عسل روسی | |
---|---|
عسل | ۱۱۸گرم یا نصف پیمانه |
شکر | ۱۰۰گرم یا نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد بزرگ |
کره ذوب شده | ۱۷۰گرم یا ۳/۴ پیمانه |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد | 300 گرم |
مراحل تهیه کیک عسل روسی
1. برای درست کردن کیک عسل روسی، در یک
قابلمه عسل، شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را مخلوط می کنیم. همچنین در یک
کاسه کوچک جوش شیرین و سرکه را مخلوط می کنیم تا جوش واکنش نشان بدهد. سپس
آن را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.
2. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می
گذاریم و به مدت 7 تا 8 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط حجمش دو برابر شود و رنگ
آن کمی تیره شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و به آرامی با
آرد مخلوط می کنیم.
3. حالا خمیر آماده شده را با دست جمع می
کنیم اگر چسبناک بود، کمی آرد می زنیم. توجه کنید باید خمیر خیلی نرم باشد و
چسبناک هم نباشد. حالا خمیر آماده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و
روی خمیرها را به مدت یک ساعت می پوشانیم.
4. حالا هر یک از خمیرها را به ترتیب بین
دو نایلون با قطر 2 میلی متر باز می کنیم و با کاتر یا رینگ دلخواه برش می
زنیم. در هر مرحله می توانیم دو تا از خمیرها را همزمان بپزیم. برای پخت
خمیرهای آماده شده را در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد
به مدت 5 تا 6 دقیقه می گذاریم تا بپزد تا جایی که لبه خمیرها طلایی شود.
5. بعد از پخت کامل، خیمرها را از فر
بیرون می آوریم و در توری می گذاریم تا خنک شود. بقیه خمیرها را هم به همین
ترتیب در فر می پزیم و کنار می گذاریم. مواظب باشید لایه ها نشکنند.
6. پس از اینکه تمامی خمیرها را پختیم،
یکی دو لایه را برای کاور کنار می گذاریم. برای شروع یک سایه می گذاریم و
بعد لایه نازکی از کرم را می مالیم و تا لایه آخر به همین ترتیب ادامه می
دهیم.
طرز تهیه و پخت کیک شربتی باقلوا
کیک باقلوا یک نوع کیک عربی می باشد و همانند کیک اسفنجی بافتی نرم و منسجم دارد و ...
7. در انتها روی لایه آخر کرم می زنیم و
با پالت صاف می کنیم. حالا کیک عسل روسی آماده شده را به مدت نیم ساعت داخل
یخچال استراحت می دهیم. سپس باقی مانده کرم را روی کیک می ریزیم و سطح و
اطراف کیک را به طور کامل کاور می کنیم تا همه جای کیک با کرم پوشانده شود.
8. حالا لایه هایی که کنار گذاشته بودیم،
با غذاساز پودر می کنیم و به اطراف و حتی سطح کیک می زنیم تا به طور کامل
پوشانده شود. حالا کیک عسل روسی آماده شده را به مدت یک شب در یخچال
استراحت می دهیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک عسل روسی
خوشمزه لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر