دستور تهیه پودینگ شکلاتی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
پودینگ شکلاتی جزو دسرهای خوشمزه و بسیار هم پرطرفدار است. پودینگ ها از ساده ترین دسرهایی هستند که با مواد ساده و به راحتی در منزل قابل تهیه هستند. پودینگ را می توان در طعم های مختلفی درست کرد. از جمله پودینگ وانیلی، زعفرانی، شکلاتی، موزی و توت فرنگی. همچنین پودینگ را می توان با ژله و یا بیسکوییت پتی بور درست کرد که بسیار خوشمزه می شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه پودینگ شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه دسر های خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه پودینگ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این پودینگ شکلاتی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه در منزل
شکلات تخته ای یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفداری است که بدون شک ...
مواد لازم پودینگ شکلاتی | |
---|---|
شیر | 2 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه پودینک شکلاتی
1. برای درست کردن پودینگ، ابتدا نسکافه را با 2 قاشق آب جوش مخلوط می کنیم تا نسکافه کاملا در آب جوش حل شود.
2. سپس در ظرف دیگر، ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین کاملا صاف و یکدست شود.
3. حالا در یک قابلمه، نشاسته ذرت، شیر، شکر، پودرکاکائو و نسکافه حل شده را می ریزیم و مخلوط را روی حرارت می گذاریم و با همزن دستی کمی می زنیم تا نشاسته حل شود و گلوله نشود.
4. مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، کره و ژلاتین حل شده را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم و سریع حرارت را حاموش می کنیم.
5. در انتها قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مواد پودینگ را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود. بعد از سفت شدن و آماده شدن پودینگ، آن را در ظرف برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این پودینگ شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با شکلات
دسر شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین دسرها می باشد و همانند ...
نکات درست کردن پودینگ شکلاتی
اگه می خواهید پودینگ را در قالب درست کنید حتما از ژلاتین استفاده کنید، اما اگر می خواهید پودینگ لیوانی و تک نفره درست کنید و با همان ظرف سرو کنید، نیازی به ژلاتین نیست. فقط کافی است کاملا در یخچال سفت شود .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر