۱۳۹۸ مرداد ۷, دوشنبه

آموزش کامل طرز تهیه موهیتو

دستور تهیه موهیتوی خیار و نعنا و لیمو در منزل
موهیتو خیار و نعنا یک نوع نوشیدنی خنک و خوشمزه است که در روزهای گرم تابستانی بسیار لذت بخش است. موهیتو به راحتی در منزل قابل تهیه است و می توان آن را در طعم های مختلف درست کرد. از جمله موهیتو هلو، موهیتو توت فرنگی، موهیتو خیار و ریحان و انواع فراوان دیگر.
در این موهیتو ترکیب خیار، نعنا و ریحان فوق العاده خوشمزه و خوش عطر است و خیلی سریع تشنگی و عطش را رفع می کند.
به هر حال اگر با طرز تهیه موهیتوی خیار آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه موهیتو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده به راحتی در منزل این موهیتوی خوشمزه را به صورت خانگی و مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه شربت سه رنگ ختمی خوشمزه
طرز تهیه شربت سه رنگ ختمی خوشمزه
شربت سه رنگ با گل ختمی جزو شربت های خوشمزه ای است که علاوه ...
مواد لازم موهیتو خیار و نعنا
آب  1 لیوان
شکر  نصف لیوان
برگ نعنای تازه 1 مشت
خیار  2 عدد
لیموی سبز و تازه  3 عدد
آب سرد یا گازدار  1 لیوان
مراحل تهیه موهیتو خیار و نعنا
1. برای درست کردن موهیتو، درابتدا یک لیوان آب را به همراه شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر به خوبی در آب حل شود. مخلوط را حدود پنج دقیقه می جوشانیم تا شربت قوام بیاید. وقتی کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شود.
2. سپس خیار خرد شده، نعنای شسته شده و شربت خنک شده را درون مخلوط کن می ریزیم. لیموها را هم نصف کرده و با پوست داخل مخلوط کن می ریزیم.
3. در انتها هم یک لیوان آب سرد یا آب گازدار به مواد اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم تا مواد به خوبی پوره شود.
4. بعد از میکس کردن، شربت موهیتو را از صافی رد می کنیم و به همراه مقداری یخ داخل لیوان می ریزیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این موهیتوی خیار خوشمزه و خنک لذت ببرید.
طرز تهیه ی یخ در بهشت توت فرنگی
طرز تهیه ی یخ در بهشت توت فرنگی
یخ در بهشت یک نوع نوشیدنی خوشمزه می باشد و انواع مختللفی دارد ...
نکات درست کردن موهیتوی خیار و نعنا
اگر لیمو تازه و پوستش نازک باشد، شربت تلخ نمی شود، ولی اگر احساس می کنید لیموها تلخ هستند، پوست آنها را جدا کنید.
بعد از میکس کردن در صورت تمایل می توانید از صافی رد نکنید و همراه با پوره های مواد سرو کنید که خوشمزه تر می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر