۱۳۹۸ تیر ۲۲, شنبه

طرز تهیه آبگوشت به صورت خوشمزه و فوری مرحله به مرحله

دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روشی ساده و سنتی در منزل
آبگوشت یا دیزی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای کشورمان است. همانطور که می دانید آبگوشت از غذاهای سنتی و اصیل ایرانیان محسوب می شود که بسیار هم پرطرفدار است. آبگوشت اصیل را اکثرا با گوشت گوسفندی، دنبه و حبوبات درست می کنند اما برخی با توجه به ذائقه خود از گوشت گوساله هم استفاده می کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه آبگوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی پرتال بارونک، مواد لازم و طرز تهیه آبگوشت سنتی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این آبگوشت خوشمزه را درست کنید.
توجه کنید در صورتی که می خواهید برای 2 نفر این آبگوشت خوشمزه را درست کنید می توانید از نصف مواد لازم گفته شده استفاده کنید.
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه در خانه
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه در خانه
خورشت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مجلسی است که همراه پلو ...
مواد لازم آبگوشت سنتی
گوشت گوسفند يا گوساله  نيم كيلو
دنبه گوسفندى  2 یا 3 تكه
سيب زمينى  4 عدد كوچک
نخود پخته  1 پيمانه
پياز  2 عدد
گوجه فرنگى  2 عدد متوسط
فلفل سبز  1عدد
نعناع خشک  1 قاشق مرباخوری
سير  1 حبه
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
نمك و زردچوبه  به ميزان لازم
روغن  به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت آبگوشت
1. برای پخت آبگوشت، ابتدا گوشت و دنبه گوسفندى را تکه تکه می کنیم و در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. فقط بعد جوشیدن گوشت، کف روی آن را برمی داریم و 1 عدد پیاز نگینی خرد شده و سیر به آن اضافه می کنیم.
طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی خوشمزه
طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی خوشمزه
سوپ مرغ از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ ها است و به دلیل اینکه ...
2. وقتی گوشت نیم پز شد، نخود پخته شده و مقداری هم نمک اضافه مي كنيم تا يک ربع بجوشد و بعد از یک ربع سيب زمينى ها را پوست می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد.
3. در ادامه یک عدد پياز را به شکل نازک خلالی می کنیم و با مقدار كمى روغن و زرد چوبه در تابه سرخ می کنیم. سپس دنبه های پخته شده در آبگوشت را هم از قابلمه درمی آوریم و با گوشت کوب یا چنگال له می کنیم و به تابه پیاز داغ میریزیم و هم می زنیم.
4. بعد گوجه فرنگی ها را 4 قاچ می کنیم و همراه با رب، فلفل سبز و نعنا به تابه می ریزیم و هم می زنیم. وقتی گوجه ها کمی تفت خورد از روی حرارت بر می داریم.
5. در انتها نيم ساعت مونده به آخر پخت آبگوشت، مواد آماده شده در تابه را به آبگوشت اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا جا بیفتد.
6. وقتی آبگوشت یا دیزی ما آماده شد، آن را در ظرف می کشیم و همرا با نان و سبزی دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دیزی خوشمزه و سنتی لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر