دستور تهیه و درست کردن سس چیلی خانگی خوشمزه و تند
سس چیلی
یک سس تند فوق العاده خوشمزه ای است که با گوجه فرنگی درست می شود و عطر و
طعم بی نظیری دارد. همانطور که می دانید از گوجه فرنگی می توان سس های
خوشمزه ای درست کرد. از جمله سس چیلی، سس کچاب و...
سس خوشمزه و تند چیلی را می توانید همراه با پیتزا، پاستا، لازانیا، مرغ بریانی و هر غذای غذای خوشمزه دیگری سرو نمایید.
به هر حال اگر با طرز تهیه سس چیلی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک،
مواد لازم و طرز تهیه سس چیلی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی
در منزل این سس تند و خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه سس بشامل غلیظ و خوشمزه
سس بشامل یا سس سفید از سس های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد و ...
مواد لازم سس چیلی | |
---|---|
گوجه فرنگی | 10 عدد |
پیاز | 5 عدد |
فلفل دلمه ای | 4 عدد |
سیر | 8 عدد |
فلفل تازه تند | 8 عدد |
سرکه انگور خانگی | 1 استکان |
پودر شکر | 2 قاشق غذا خوری |
رازیانه | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سس چیلی
1. برای درست کردن سس چیلی، ابتدا گوجه
فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه
کوچک می ریزیم. همچنین سیر و فلفل تند را هم خیلی ریز خرد می کنیم وبه مواد
قابلمه اضافه می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
2. در اواخر پخت سرکه انگور، پودر شکر،
رازیانه و نمک وفلفل سیاه را به قابلمه سس اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا
چند دقیقه ای کامل بجوشد.
3. بعد از اینکه همه مواد به خوبی پخته
شدند، سس داخل قابلمه را داخل صافی می ریزیم تا سس یکدست به دست بیاید و
مواد اضافی آن جدا شود. توجه داشته باشید که اگر احساس کردید سس زیادی شل
هست، می توانید چند دقیقه دیگر هم بجوشانید، وگرنه نیازی نیست.
4. در انتها سس آماده شده را داخل شیشه
تمیز و خشک می ریزیم و بعد داخل یخچال نگهداری می کنیم. امیدواریم از خوردن
این سس چیلی خوشمزه لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر