طرز پخت بامیه بازاری خوشمزه و خشک به صورت خانگی
بامیه و زولبیا از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. با اینکه این شیرینی فوق العاده در همه قنادی ها موجود است اما شما می توانید در منزل با کمی حوصله و خلاقیت، بامیه خانگی خوشمزه و مجلسی درست کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی بامیه آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه بامیه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید در منزل این بامیه خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم بامیه | |
---|---|
آب سرد | 1 لیوان |
کره | 50 گرم |
شربت بار | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
مراحل تهیه و پخت بامیه
1. برای پخت بامیه، ابتدا آب، کره و شربت بار را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید. (آموزش طرز تهیه شربت بار)
2. وقتی که کل محتویات ظرف به صورت ریز شروع به جوشیدن کرد، بلافاصله همه آرد را یک جا به قابلمه اضافه می کنیم و به طور مرتب و تند تند هم می زنیم تا خمیر یکدست شود.
3. در این فاصله باید حرارت کاملا کم باشد و برای 5 الی 7 دقیقه مدام با قاشق خمیر را باز و بسته کنیم تا آب اضافی داخل خمیر به تدریج تبخیر شود و خمیر پوک و سبک و به صورت توپ یکدست و لطیفی دربیاید.
طرز تهیه شیرینی کاسترد مجلسی و خوشمزه
شیرینی کاسترد یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و ...
4. وقتی خمیر آماده شد، آن را به ظرف دیگری منتقل کرده و کمی باز می کنیم تا خمیر ولرم شود. سپس 2 عدد تخم مرغ را یکی یکی به خمیر اضافه می کنیم. دقت کنید تخم مرغ اول که کاملا به خورد خمیر رفت بعد تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم. همراه با تخم مرغ دوم، وانیل را هم اضافه می کنیم.
5. حالا کمی از خمیر را برمی داریم و امتحان می کنیم، اگر چسبندگی آن مناسب بود تخم مرغ سومی را اضافه نمی کنیم، اما اگر چسبندگی خمیر کم بود، تخم مرغ سوم را در کاسه ای می ریزیم و هم می زنیم تا از لختگی در بیاید و بعد کم کم به خورد خمیر می دهیم تا جایی که چسبندگی خمیر به حد مورد نظر برسد.
6. در این مرحله خمیر آماده شده را در قیف با ماسوره ستاره بزرگ می ریزیم. نوک قیچی را در روغن می زنیم تا خمیر به آن نچسبد و قیف را کم کم فشار می دهیم و خمیرها را به سایز دلخواه برش می زنیم و در تابه داخل روغن سرد می ریزیم.
7. بعد از برش دادن خمیرها تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و بامیه ها را سرخ می کنیم. به تدریج با گرم شدن روغن، بامیه ها پف کرده و حجمشان دو برابر می شود. در این فاصله هر از گاهی بامیه ها را هم می زنیم تا یکدست سرخ و طلایی شوند.
8. به تدریج با طلایی شدن بامیه ها صدای به هم برخوردن آن ها و صدای کرانچی شدنشان را می توان شنید. در انتها بامیه های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم و بلافاصله در شربت کاملا سرد و غلیظ می ریزیم وهم می زنیم. دقت کنید بامیه ها بیشتر از 3 دقیقه داخل شربت نماند وگرنه زیاد شربت جذب می کنند و کمی نرم می شوند.
9. بعد از اینکه شربت جذب بامیه ها شد، آنها را از شربت در می آوریم و در ظرف مناسب می گذاریم و میل می کنیم. امیدواریم از خوردن این بامیه های خوشمزه و عالی لذت ببرید.
نکات درست کردن بامیه
دقت کنید هم برای سری اول و هم دفعات بعدی باید روغن سرد شود و بعد خمیر قیچی شده را در روغن سرد بریزید و حتما بامیه را با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند.
حجم زیاد از بامیه را باهم در روغن نریزید تا بامیه ها جای کافی برای پف کردن و سرخ شدن داشته باشند در غیر این صورت بامیه ها نرم می شوند.
توجه کنید اگر تخم مرغ بامیه کم باشد بامیه سفت و اگر زیاد از حد لازم باشد، بامیه نرم می شود. همچنین کف کردن روغن بامیه به علت وجود تخم مرغ در آن کاملا طبیعی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر