۱۳۹۸ اردیبهشت ۷, شنبه

آموزش طرز تهیه و درست کردن سالاد بلغور خوشمزه و مجلسی

دستور تهیه سالاد بلغور و سبزیجات خوشمزه و مجلسی با نخود
سالاد بلغور گندم از سالاد های خوشمزه و مقوی می باشد و طرز تهیه آسانی دارد. شاید نام بلغور برای برخی از افراد کمی بیگانه باشد اما بهتر است بدانید که بلغور یکی از غلات تهیه شده از دانه های نوعی گندم سخت بنام دورم می باشد و این غلات در خاورمیانه مخصوصا در کشورهای عربی و ترکیه بسیار معروف می باشد.
سالاد بلغور همانند سالاد لوبیا چیتی جزو آن دسته از سالاد هایی می باشد که با دستورات مختلفی طبخ می شود. برای مثال برخی از افراد آن را با نخود و برخی دیگر مثل من با سبزجات درست می کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سالاد بلغور آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی حرفه ای بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سالاد بلغور را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید سالاد بلغور خوشمزه و خوش طعم درست کنید.
طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه و مجلسی
سالاد کرفس و تن ماهی همانند سالاد کلم از سالاد های خوشمزه و مجلسی ...
مواد لازم سالاد بلغور 4 نفر
بلغور1 پيمانه
پياز1 عدد
روغن زيتون4 قاشق سوپ‌خوري
گوجه‌فرنگي2 عدد
خيار1 عدد
فلفل دلمه‌ ای سبز2 عدد
فلفل دلمه‌اي قرمز1 عدد
پيازچه7 ساقه
نعناع تازهنصف پیمانه
جعفرينصف پیمانه
آب ‌ليموترش تازه3 قاشق سوپ‌خوری
آب انار2 قاشق سوپ‌خوري
فلفل قرمز پودر شدهبه میزان لازم
نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده‌ شده1 قاشق چاي‌خوري
مراحل تهیه سالاد بلغور
1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه، ابتدا بلغور را در ظرفی درب دار می ریزیم و یک پیمانه آب جوش اضافه می کنیم به طوری که روی آن با آب کاملا پوشیده شود. سپس درب ظرف را می گذاریم و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور خیس شود.
2. پس از 20 دقیقه بلغور را آبکشی می کنیم و در ظرف دیگر می ریزیم و کنار می گذاریم. توجه کنید اگر بلغور پس از 20 دقیقه نرم نشد می توانید آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا به این روش نرم شود.
3. پیازچه، خیار و فلفل دلمه ای سبز و قرمز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و جعفری را پس از شستن به صورت ساطوری و ریز خرد می کنیم. گوجه فرنگی را هم با توجه به سلیقه خود به صورت ریز یا بزرگ خرد کنید.
4. پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و بعدش آن را هم در یک تابه با نیمی از روغن زیتون روی حرارت ملایم می گذاریم و تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس پیاز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله پیاز، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای، پیازچه، نعناع و جعفری را به ظرف حاوی بلغور اضافه می کنیم و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم.
5. حالا باید سس مخصوص سالاد بلغور را آماده کنیم. برای این کار روغن زیتون، آب لیموترش تازه، آب انار، فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف درب دار می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا با یکدگیر مخلوط شوند. هم اکنون سس ما آماده است. پس سس را روی سالاد می ریزیم و بعد از 20 دقیقه استراحت آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد بلغور خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد میوه با سس مخصوص
طرز تهیه سالاد میوه با سس مخصوص
سالاد لوبیا چشم بلبلی و ذرت یکی از سالاد خوشمزه و خوش طعم می باشد و ...
نکات درست کردن سالاد بلغو
اضافه کردن نخود
من خودم هیچ وقت سالاد بلغور را با نخود درست نمیکنم چون به نظرم نخود طعم و مزه سالاد را به طور کامل عوض می کند. اما در صورتی که مایل باشد می توانید نخود را به صورت آبپز بپزید. سپس آن را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
همچنین ببینید :
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و مجلسی
سالاد لوبیا چشم بلبلی و ذرت یکی از سالاد خوشمزه و خوش طعم می باشد ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر