۱۳۹۸ فروردین ۱۲, دوشنبه

طرز تهیه شیرینی فلوگر

دستور پخت شیرینی فلوگر خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
شیرینی فلوگر همانند شیرینی مربایی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و شما می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید و از مهمان های خود با این شیرینی های خوشمزه و خوش طعم پذیرایی کنید. توجه کنید اگر شما شیرینی فلوگر را طبق این آموزش درست کنید، شیرینی های فلوگر شما بسیار ترد و خوشمزه خواهد بود.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی فلوگر آشنایی ندارید، ما در این آموزش شیرینی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی فلوگر را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید 30 عدد شیرینی فلوگر خوشمزه و خانگی درست کنید.
توجه : ژله بریلو را می توانید در طعم ها و رنگ های مختلف از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.
طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و مجلسی
شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی از شیریتی های فوق العاده خوشمزه و ...
مواد لازم شیرینی فلوگر 30 عدد
کره یا مارگارین  100 گرم
پودر قند  50 گرم یا کمی کمتر از نصف پیمانه
آرد 125 گرم یا حدود 1 پیمانه
زرده تخم مرغ  1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کرمفیل یا شکلات یا ژله بریلو برای پر کردن وسط گلها به میزان لازم
مراحل تهیه شیرینی فلوگر
1. برای درست کردن شیرینی فلوگر ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. برای شروع در یک ظرف مناسب کره نرم شده را با پودر قند به مدت 5 دقیقه و با دور تند همزن هم می زنیم تا سبک و روشن شود.
2. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و این بار به مدت 2 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم. پس از آن آرد را اضافه می کنیم و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود.
طرز تهیه نان خامه ای به روش قنادی
طرز تهیه نان خامه ای به روش قنادی
دستور پخت شیرینی نون خامه ای خانگی به سبک و روش قنادی ها ...
3. بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد، آن را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خمیر سفت و قابل کاتر زدن شود.
4. پس از یک ساعت مقداری از خمیر را جدا می کنیم و آن را روی نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز می کنیم و با کاتر گل یا هر کاتر دیگری که دوست داشتید شروع به کاتر زدن می کنیم. سپس خمیر های کاتر زده شده را در قالب مینی تارت قرار می دهیم و وسط آن را فشار می دهیم تا فرو رفته شود.
5. حالا قالب های مینی تارت حاوی شیرینی ها را بر روی سینی فر می چنیم و آن ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا دور شیرینی ها کمی طلایی شود. سپس از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کاملا خنک شود.
6. پس از اینکه شیرینی ها کاملا خنک شد، آن ها را از قالب خارج می کنیم و بعدش وسط شیرینی ها را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با شکلات مذاب یا کرمفیل و یا ژله بریلو پر می کنیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های فلوگر خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت شیرینی فلوگر
نگهداری
شما می توانید شیرینی های فلوگر را پس از خنک شدن کامل، داخل ظرف درب دار قرار بدهید و فریزر کنید تا در مواقع نیاز آن ها را از فریزر بیرون بیاورید و قبل از سرو، داخل آن ها را با مواد دلخواه خود پر کنید و بعدش سرو کنید.
همچنین ببینید :
شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی
شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی
شیرینی زبان از سنتی ترین شیرینی های ایرانی می باشد و بسیار ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر