۱۳۹۷ اسفند ۱۷, جمعه

آموزش کامل طرز تهیه دسر بوراتوس با عکس

دستور تهیه دسر بوراتوس فرانسوی ژله ای با دنت توت فرنگی و بستنی وانیلی
دسر بوراتوس همانند دسر رومانف از دسر های خوشمزه و معروف فرانسوی است و با شیر، بستنی، پنیر ماسکارپونه و پودر ژلاتین درست می شود. در صورتی که در فصول گرم سال هستید و به فکر تهیه یک دسر خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی ازمهمان های خود هستید، ما به شما دسر بوراتوس خوشمزه و خنک را پیشنهاد می کنیم.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن دسر بوراتوس آشنایی ندارید، ما در این دستور آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم دسر بواتوس را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید دسر بوراتوس خوشمزه و مجلسی درست کنید.
دسر شکلاتی لیوانی خوشمزه
دسر شکلاتی لیوانی خوشمزه
دسر شکلاتی لیوانی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین دسرها ...
مواد لازم دسر بوراتوس
شیر  1 لیوان
بستنی لیوانی وانیلی  1 عدد
پنیر ماسکارپونه  200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
دسر دنتتوت فرنگی 2 عدد
مراحل تهیه دسر بوراتوس
1. ابتدا پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد در یک ظرف می ریزیم و آن را روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا به روش بن ماری، پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود و شفاف شود.
2. در ادامه در یک ظرف دیگر شیر و بستنی را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. من برای دسر بوراتوس به دلیل اینکه هم بستنی شیرینه و هم دنت شیرین است برای همین شکر اضافه نمی کنم اما شما در صورت تمایل می توانید مقداری شکر هم اضافه کنید.
دسر سیب ساده
دسر سیب ساده
دستور تهیه دسر سیب ساده و پخته شده خوشمزه و مجلسی ...
3. وقتی که شیر و بستنی به طور کامل در هم حل شدند و از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کرد، سریع پودر ژلاتین حل شده در آب سرد را اضافه می کنیم و چند باری هم می زنیم تا به خوبی باهم مخلوط شوند و بعدش حرارت زیر ظرف را خاموش می کنیم. توجه کنید به هیج وجه نباید موادمان بجوشد.
4. در این مرحله پنیر ماسکارپونه و دنت را در یک ظرف دیگر باهم مخلوط می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مخلوط یکدستی داشته باشیم. بعد از اینکه پنیر ماسکارپونه و دنت به خوبی باهم مخلوط شدند، آن را در ظرف مواد مان می ریزیم و بعدش همه مواد را باهم هم می زنیم تا یکدست شوند.
5. پس از اینکه مایه دسر را آماده کردیم، آن را داخل قالب مورد نظر خود می ریزیم و به مدت 7 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر به اصطلاح بسته شود. توجه کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست.
6. بعد از 8 ساعت که دسر به خوبی بسته شد، دور آن را با کمک کارد آزاد می کنیم و بعدش آن را داخل دیس برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این دسر بوراتوس خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
نکات پخت دسر بوراتوس
اضافه کردن رنگ خوراکی
توجه کنید من برای این دسر از رنگ خوراکی استفاده نکردم. اما شما در صورت تمایل، هر رنگ خوراکی که دوست داشتید می توانید به مایه دسر بوراتوس خود اضافه کنید تا دسرتان همان رنگی شود. همچنین شما می توانید به جای دنت توت فرنگی از هر طعم دیگری که دوست داشتید استفاده کنید.
همچنین ببینید :

دسر کدو حلوایی با شیر
دسر کدو حلوایی با شیر
دسر کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر ها ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر