۱۳۹۷ دی ۱, شنبه

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کاسترد ترد و خوشمزه

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کاسترد ترد و خوشمزه
دستور پخت شیرینی کاسترد خانگی
شیرینی کاسترد یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و طرز تهیه آن بسیار آسان و ساده می باشد و شما به راحتی می توانید شیرینی کاسترد را به صورت خانگی تهیه کنید. در پخت شیرینی کاسترد برعکس خیلی از شیرینی ها از تخم مرغ استفاده نمی شود و اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که عاشق شیرینی هستید ولی به تخم مرغ حساسیت دارید شیرینی کاسترد برای شما بهترین انتخاب می باشد.
به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی کاسترد آشنایی ندارید ما در این پست شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم شیرینی کاسترد را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی کاسترد خوشمزه و خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرنی مدرن و خوشمزه پذیرایی کنید. در ادامه با دستور تهیه شیرینی کاسترد با بارونک همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی
شیرینی کشمشی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است و ...
مواد لازم شیرینی کاسترد 150 عدد
مارگارین یا کره 300 گرم
پودر قند 1 پیمانه
پودر کاسترد 1 پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
آرد سه صفر دو و نیم پیمانه
مراحل تهیه شیرینی کاسترد
1. ابتدا همه مواد شیرینی را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. سپس مارگارین یا کره ذوب شده را به همراه پودر قند به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا سبک و حجیم تر شود. سپس وانیل را به مواد شیرینی اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.
2. بعد از اضافه کردن وانیل ، پودر کاسترد را هم اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس آرد را به تدریج و به آرامی به مایه شیرینی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر جمع شود. بعدش خمیر درست شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خمیر به اصطلاح خودش را بگیرد.
3. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و بین دو نایلون پهن بازش می کنیم و کاتر می زنیم. سپس خمیرهای کاتر زده شده را روی سینی در کنار هم می چنیم. لازم نیست سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. من از کارتر فشاری استفاده کردم اگر شما کاتر نداشتید می توانید به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید و سپس خمیرهای گلوله شده را روی سینی بچینید و با قاشق چایخوری خمیرهای گلوله شده را کمی پهن کنید و به وسیله چنگال چرب شده نصف شیرینی ها را با لبه های چنگال شکل دهید.
4. فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود سپس سینی حاوی شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا بپزند. برای فر برقی دما را روی 160 درجه تنظیم کنید.
5. توجه کنید شیرینی ها نباید تعییر رنگ بدهد و این شیرینی بافت تردی دارد و اصلا خشک و به شکل بیسکوئیت نیست. پس مواظب باشید شیرینی ها را نسوزانید. بعد از اینکه شیرینی ها پخت آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و بریلو تزیین می کنیم. بریلو را در هر رنگی که دوست داشتید می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های کاسترد خوشمزه خانگی لذت ببرید.
شیرینی کاسترد شکلاتی
شیرینی کاسترد شکلاتی

روش درست کردن شیرینی کاسترد به این شکل

در صورتی که کارتر نداشتید می توانید با استفاده از یک چنگال چرب شده نصف شیرینی ها را به این شکل حالت بدهید و سپس مقداری شکلات تخته ای را ذوب کنید و سر شیرینی ها را با شکلات ذوب شده تزیین کنید و بعدش کمی هم پودر نارگیل یا پوسته روش بریزید.
نکات پخت شیرینی کاسترد
میزان دقیق آرد استفاده شده
توجه کنید به دلیل اینکه هر آردی جنس مخصوص به خودش را دارد ممکن است میزان دقیق آرد استفاده شده متفاوت باشد. بهتر است آرد را کم کم بریزید و هر وقت که خمیر جمع شد دیگر آرد نریزید چون در این صورت خمیر شیرینی شما خشک می شود و شیرینی موقع قالب زدن با کارتر ترک می خورد.
کره یا مارگارین
من به شخصه استفاده از مارگارین را توصیه می کنم و اگر شما شیرینی کاسترد را با مارگارین درست کنید می توانید آن ها را در یک ظرف در بسته و در جای خشک به مدت سه هفته نگهداری کنید.
شیرینی کاسترد بدون فر
در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید این شیرینی را داخل تابه دوطرفه هم درست کنید.
شیرینی کاسترد پرتقالی
در برخی از دستور العمل ها ، بعد از اضافه کردن پودر کاسترد مقداری پودر پوست پرتقال را اضافه می کنند تا به این روش شیرینی کاسترد پرتقالی درست کنند. در صورت تمایل شما هم می توانید این کار را انجام بدهید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر