سوپ جو قرمز یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین سوپ هاست و در اکثر رستوران ها و مجالس خاص به عنوان پیش غذا سرو می شود. در تهیه سوپ جو پرک به دلیل اینکه از آب مرغ استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای بدن و بیماران بسیار مفید است و بخاطر همین خیلی از ما از سوپ جو به عنوان غذای اصلی استفاده می کنیم. در این دستور آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سوپ جو خوشمزه و رستورانی برای 4 نفر درست کنید.
مواد لازم سوپ جو قرمز | |
---|---|
جو پرک | 1 پیمانه |
آب مرغ | 8 پیمانه |
هویج | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
جعفری خشک | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ادویه کاری | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سوپ جو
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنیم برای این کار استخوان های مرغ را با 1 عدد پیاز ، 1 عدد هویج ، و مقداری زعفران ، سیر ، نمک و زردچوبه در یک قابلمه می ریزیم و بعد از اضافه کردن 5/2 لیتر آب روی حرارت می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.
وقتی استخوان های مرغ پخته و نرم شدند حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آب مرغ را از صافی می گذرانیم وآن را کنار می گذاریم. سپس هویج و پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه آب مرغ و جو پرک در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد داخل قابلمه به خوبی پخته شوند. برای این کار حدود 30 دقیقه زمان لازم است. دقت داشته باشید جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می دهد اما اگر می خواهید غلظت سوپ جو شما بیشتر باشد می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و سپس به آرامی به سوپ اضافه کنید.
در این مرحله جعفری خشک را که از قبل به صورت ریز خرد کرده اید به همراه نمک و فلفل سیاه و سایر ادویه ها به سوپ اضافه می کنیم و دوباره حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته شود. البته در صورت تمایل در این مرحله می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید.
در 5 دقیقه آخر رب گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق روغن در یک تابه روی حرارت قرار بدهید و به مدت 30 ثاینه تفت دهید سپس آن را به همراه مقداری آبلیمو و نمک به سوپ جو اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ تر شد.
موقع سرو برای تزیین سوپ جو می توانید بعد از کشیدن سوپ در ظرف سوپ خوری آن را با جعفری تازه تزیین کنید.
نکات پخت سوپ جو قرمز
لعاب دار شدن سوپ جو
اگر می خواهید سوپ جو شما حسابی لعاب دار شود می توانید از دو روش استفاده کنید روش اول که اضافه کردن آرد بود و ما در این دستور پخت سوپ جو از این روش استفاده کردیم و روش دوم هم این است که یک مشت رشته سوپ اول پخت به سوپ جو اضافه کنید تا موقعی که سوپ پخته شد اثری از رشته نخواهد موند و با این روش سوپ جو شما حسابی لعاب دار خواهد شد.
اضافه کردن گوشت مرغ
اگر دوست دارید از گوشت مرغ در سوپ جو قرمز خود استفاده کنید باید مرغ را به صورت آبپز بپزید و به صورت ریش ریش خردش کنید و به هنگام اضافه کردن جعفری به سوپ اضافه کنید و مواد سوپ را هم بزنید تا به خوبی با مواد سوپ مخلوط شود.
مقدار جو سوپ
دقت داشته باشید با ریختن جو بیش از حد سوپ جو شما نه تنها لعاب دار نمی شود بلکه سفت و سنگین می شود. برای بهتر پخته شدن جو می توانید جو را از چند ساعت قبل خیس کنید و به صورت جداگانه بپزید و نیم ساعت آخر به سوپ اضافه کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر