طرز تهیه کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر اصلی فرانسوی خوشمزه و ساده برای پیراشکی و لای کیک
کرم پاتیسیر (patissiere) از کرم های معروف و پرکاربرد فرانسوی در شیرینی پزی است و عنصر اصلی آن زرده تخم مرغ می باشد. همان طور که می دانید همه ما به نوعی در تهیه کیک ها و شیرینی ها از انواع کرم ها با طعم و مزه های مختلف استفاده می کنیم و کرم پاتیسیر از معروف ترین این کرم ها می باشد.
طرز تهیه کرم پاتیسیر بسیار ساده و آسان است و شما می توانید این کرم خوشمزه را در تهیه انواع پیراشکی، دسر، تارت، پای، لایه و کرم میانی کیک ها و لایه رویی انواع شیرینی ها استفاده کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کرم پاتیسیر آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی وب سایت بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کرم پاتیسیر را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کرم پاتیسیر خوش طعم و عالی درست کنید.
مواد لازم کرم پاتیسیر | |
---|---|
شیر | یک و یک چهارم پیمانه |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
شکر یا پودر قند | 1 چهارم پیمانه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت: | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کرم پاتیسیر
1. برای درست کردن این کرم خوشمزه، ابتدا همه مواد راز از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. توجه کنید در حد ولرم شدن کافی است و نباید شیر داغ شود یا بجوشد.
2. سپس زرده های تخم مرغ را در یک کاسه هم می زنیم تا یکدست شود. بعدش شکر و وانیل را به ترتیب اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مایه کرم رنگ شود. در ادامه مقداری از شیر ولرم را نگه می داریم و بقیه را کم کم به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
3. حالا نشاسته ذرت را با آرد مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سپس شیر باقی مانده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. بعد برای اینکه از یکدست و صاف شدن آردهای مخلوط شده با شیر مطمئن شویم آن را از صافی ردش می کنیم و بعدش به مایه اضافه می کنیم.
4. حالا مایه را هم می زنیم تا همگی مواد باهم مخلوط شوند. بعد مایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد. بعد از اینکه مایه به غلظت مطلوب رسید، کرم پاتسیر ما آماده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر