دستور تهیه سالاد کلم قرمز و سفید با هویچ و ذرت
سالاد کلم و ذرت یکی از سالاد های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و از مواد ساده ای همچون کلم سفید و بنفش، ذرت و کشمش درست می شود. به دلیل اینکه در تهیه این سالاد، از کلم، هویچ و ذرت استفاده می شود برای سلامتی بدن بسیار مفید است و واقعا این سالاد با سس مخصوص اش طعم بی نظیری دارد.
به هر حال اگر تا به امروز سالاد کلم و ذرت درست نکرده اید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سالاد کلم را برایتان آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی بارونک، می توانید سالاد کلم خوشمزه و مجلسی درست کنید.
مواد لازم سالاد کلم و ذرت - 5 نفر | |
---|---|
کلم بنفش | ۱ پیمانه |
کلم سفید | ۲ پیمانه |
هویج کوچک رنده شده | ۲ عدد |
ذرت | نصف پیمانه |
شوید خشک | یک قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
ماست خامه ای | 3 قاشق غذا خوری |
کشمش | 3 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد کلم و ذرت
1. برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا کلم ها را به صورت شته های باریک و نازک خرد می کنیم. هویچ ها را هم با رنده به صورت ریز رنده می کنیم. برای شروع کلم های خرد شده + هویچ خرد شده + ذرت و کشمش را در یک ظرف مناسب می ریزیم و همه مواد سالاد را باهم مخلوط می کنیم.
2. هم اکنون باید سس مخصوص این سالاد را آماده کنیم. برای این کار ماست خامه ای + سس مایونز را در یک ظف مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. سپس شوید + مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعدش همه مواد سس را باهم مخلوط می کنیم. مقدار آبلیمو، نمک و فلفل بستگی به سلیقه و ذائیقه خودتان دارد.
3. بعد از اینکه سس سالاد را آماده کرده ایم آن را بر روی مواد سالاد می ریزیم و مواد سالاد را هم می زنیم تا با سس مخلوط شوند. بعد از اینکه تمامی مواد سالاد به سس آغشته شدند، سالاد را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا به اصطلاح خودش را بگیرد. امیدواریم از خوردن این سالاد خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر